Releasing

- det billige alternativ til leasing

Releasing - Leasing af brugt bil

Du har hos Andersen & Martini ikke mulighed for at release brugte biler. For med de nye afgiftsregler, er der ikke længere nogle penge at spare, i forhold til leasing af en helt ny bil. 

>> Har du behov for en leasingbil? Se alle vores billige privatleasing tilbud på en ny bil her.

En releaset bil kan på ingen måder svare sig længere med de nye afgiftsregler. Det kan stadig lade sig gøre at lave tilbud på releasing, men nu er førstegangsydelse og pris pr. måned ikke længere fordelagtigt sammenlignet med leasing en ny bil. 

Releasing betyder kort sagt, at du leaser en lettere brugt bil, dvs. en bil, som allerede har kørt de første kilometer (mellem. 2.000-15.000 km.), typisk som demo- eller udlejningsbil.

Bilen er imidlertid i perfekt teknisk stand og grundigt gennemgået og godkendt af vores autoriserede værksted, inden den releases ud til kunder. Bilen kan naturligvis have tegn på, at den har været i brug tidligere, helt som man vil forvente af en bil med et par kilometer på bagen.

Er du derfor på udkig efter et billigere alternativ til normal billeasing, så kan det bedst betale sig at købe bilen fra ny eller som demo.

Vi har på nuværende tidspunkt et begrænset udvalg af biler til rådighed, men tag et kig under Nyheder & kampagner og leasingtilbud for at se vores gode tilbud på leasingbiler og biler til salg.

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini