Leasing af bil

Vi tilbyder alle former for leasing af din næste bil - så hvad enten du har brug for erhverv, privat eller releasing kan vi hjælpe dig.

Hvad er leasing?

Kort sagt indebærer leasing, at du får en bil stillet til rådighed mod, at du betaler en førstegangsydelse samt en fast betaling hver måned i en given periode. Bilen ejes af leasingselskabet.

Førstegangsydelsen og den månedlige betaling afhænger af:

  • Hvilken bil du vælger
  • Antal kilometer du ønsker at køre
  • Kontraktens løbetid.

Det betyder, at når du har leaset en bil, må du i princippet kun køre et bestemt antal kilometer i henhold til leasingtilbuddet - dog kan flere kilometer altid tilkøbes og tilføjes til kontrakten.* Alfa og omega for en optimal leasingaftale er derfor, at du i forvejen kender dit kørselsbehov, så leasingkontrakten bliver så godt afstemt som muligt. (Læs vores guide '5 gode rås om leasing' HER).

*Hvis der køres flere kilometer end aftalt, afregnes dette i forhold til den sats, der er angivet i leasingaftalen. Beløbet afregnes umiddelbart efter, at leasingperioden udløber, eller ved opsigelse af aftalen før tid.

Der er mange former for leasing. Nedenstående giver dig et overblik over de former, som Andersen & Martini tilbyder:

Privatleasing

Dette er den mest udbredte form for leasing af bil til privatkunder. Det skaber økonomisk tryghed, som for mange er en vigtig parameter i en stor investering.

Releasing

Leasing af let tilkørte biler kaldes for releasing. Det er et billigere alternativ til privatleasing, fordi bilen allerede har kørt sine første kilometer. Dermed bliver førstegangsydelsen og prisen pr. måned billigere sammenlignet med en ny bil.

Flexleasing

Flexleasing er en leasingform, der gør kørsel på danske nummerplader muligt, uden betaling af den høje danske registreringsafgift.

Erhvervsleasing

Det er som ordet antyder leasing til erhverv. Ved erhvervsleasing er leasingydelsen fuldt fradragsberettiget, hvis du kun anvender den til erhverv. For biler der også anvendes privat er andre vilkår gældende.

Splitleasing

Med denne form, er det muligt at dele leasingkontrakten op procentuelt imellem privat og erhverv, baseret på den faktiske brug.

Mixleasing

Mixleasing er en helt ny leasingform fra Peugeot, der gør det muligt for dig at købe bilen efter din leasingperiode på et år er udløbet. Du kan også vælge af aflevere bilen tilbage.

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini