Olieskift

Det er vigtigt, at din bils motor indeholder den rette mængde olie, da det ellers kan skade motoren. Få et olieskifte hos Andersen & Martini. 

Derfor er olieskift vigtigt

Når man har sin bil til service, bliver olien altid skiftet, og det er der flere gode grunde til.

Olien smører nemlig motoren og er med til at fjerne snavs og sod. Kører bilen på snavset, gammel olie, bliver motoren slidt og kan med tiden risikere at blive ødelagt. Det øgede slid fører også til højere brændstofforbrug, og på længere sigt kan olien blive til en stor klump slam, der kvæler motoren, så den ultimativt brænder sammen.

Olieskift er derfor nødvendigt, hvis du vil pleje og sikre motoren i bilen. Det er ikke nok at påfylde ny olie i ny og næ, hvis du vil have motoren til at køre optimalt. Et olieskift sikrer, at det snavs, olien har samlet, kommer ud, så den nye olie kan gøre sit job. Hvis man gentagne gange bliver ved med at fylde olie oven i den gamle, så bliver koncentrationen af snavs og forurening så stor til sidst, at den er ødelæggende for din motor.

Olieskift, oliefilterskift og grundig gennemgang af din bil

Andersen & Martini tilbyder olieskifte og oliefilterskifte i forbindelse med vores økonomiservice til alle bilmærker, der er 4 år eller ældre. Vælger du dette, får du lige lidt ekstra med i forbindelse med olieskift.

Du kan også vælge dette service, hvis din bil ikke er passet efter serviceplanen, eller du er i tvivl om, hvad der skal gøres. 

Der er forskellige priser, alt efter hvor gammel din bil er:

  • 4 til 7 år kun 1.395 kr.
  • 7 eller mere kun 995 kr.

Du får:

  • Olieskift
  • Oliefilterskift
  • Gennemgang og tjek af din bil på min. 15 vitale punkter
  • Gratis produktforbedringer og softwareopdateringer (dog ikke navigation)
  • A&M-stempel (økonomistempel) i servicebogen

Hvor ofte bør man skifte olie?

Det varierer fra bil til bil, hvor ofte du bør skifte olien, men en god tommelfingerregel er at få den skiftet en gang om året. I instruktionsbogen til din bil kan du se, hvor ofte det anbefales, at din bil skal have skiftet olie. Nogle biler i dag er også så intelligente, at den fortæller dig med en advarsel i displayet, når det er tid til at skifte olie.

Når du får skiftet olien, er det en rigtig god idé også at få skiftet oliefiltret – og derfor er oliefilterskift også med i vores Økonomiservice. Oliefilteret samler nemlig snavs fra olien, og et tilstoppet oliefilter kan ikke holde snavs ude af motoren.

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini