Bilkøb 

....er ikke bare et spørgsmål om pris

Køb af ny bil / brugt bil

Det at købe ny eller brugt bil handler også om at føle sig tryg, at blive godt vejledt og at få en sublim service. Selvom der næsten ikke findes en bedre duft, end duften af ny bil – så kan der også være mange ting at holde styr på, før man tilfreds kan læne sig tilbage i førersædet og nyde glæden ved sin nye bil.

Skal jeg vælge en lille eller stor bil? Skal det være en "egoistbil" eller en familiebil? Kan det betale sig at vælge diesel frem for benzin? Bør jeg lease min bil eller købe den kontant? Hvordan er det med sikkerhed, garanti og serviceaftaler? Skal jeg vælge automatgear eller manuelt gear?

Spørgsmålene hober sig let op, når man begiver sig ud i junglen af tilbud og informationer, men du er et godt skridt på vej, og vi har her på vores hjemmeside prøvet at gøre det en smule nemmere for dig at træffe det rigtige valg. Besøg f.eks. vores Købsguide for at få et overblik over de mange forskellige muligheder der findes, eller tag et kig i vore FAQ og få svaret på nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Hvorfor købe bil hos A&M?

  • Over 6.000 købte bil af A&M i 2017
  • Årets værksted 2015 - udnævnt af kunder, kollegaer og jury
  • Online servicebooking - også fra mobilen lørdag aften
  • 100% kundefokus - du kan altid få fat på os!
  • Altid fuld fabriksgaranti, med mulighed for kulance for loyale kunder
  • 2 års reklamationsret jf. købeloven på brugte og nye biler
  • Serviceindkaldelse der sikrer din bil vedligeholdes efter fabrikkens foreskrifter, og garantien dermed opretholdes i hele perioden.
  • Dækhotel, så dine dæk opbevares korrekt

Vi hjælper dig med at få styr på alt lige fra serviceaftale, finansiering, forsikring m.m. – uden at det koster dig ekstra. Og som ny kunde hos Andersen & Martini får du desuden vores attraktive Velkomstpakke med - helt uden beregning.

Vi er autoriseret forhandler af Opel, Kia, Peugeot, Cadillac, Corvette og er autoriseret specialister i Fiat og Saab på vores værksted. Og med et stort udvalg af forskellige modeller for hver af disse syv mærker, er vi overbeviste om, at vi kan finde en bil, der passer perfekt til lige præcis dig og dine behov.

Tag et kig i vores store online showroom eller kig forbi din nærmeste A&M-afdeling for en uforpligtende bilsnak og en prøvetur.

Udvalgte biler

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini